WikiWijs import

Importeer en gebruik direct binnen een Moodle cursus


Documentatie  proefomgeving aanvragen


Kennisnet's Wikiwijs

Staat centraal voor open lesmateriaal, waarbij je toegang hebt tot een diversiteit aan lessen, en waar je ook je eigen lessen kunt creëren en delen.

OpenEdu heeft een innovatieve tool geïmplementeerd waarmee gebruikers moeiteloos volledige Wikiwijs-arrangementen in Moodle kunnen importeren.

Deze handige tool maakt niet alleen teksten en afbeeldingen bewerkbaar, maar zorgt ook voor een naadloze integratie van toetsvragen in de Moodle-toetsenbank, waarbij elke vraag zorgvuldig per categorie wordt georganiseerd.

Daarnaast biedt de tool de flexibiliteit om in een preview te selecteren welke onderdelen je wilt importeren, waarna de geïmporteerde materialen verder kunnen worden aangepast en uitgebreid met diverse Moodle-activiteiten.

Dankzij OpenEdu's Wikiwijs-Moodle integratie kunnen docenten:


Verkennen & importeren

Blader door honderdduizenden leermiddelen en kies precies wat u nodig heeft voor uw cursus.

Aanpassen

Bewerk en arrangeer de geïmporteerde materialen met een gebruiksvriendelijke interface die de vrijheid van creativiteit en maatwerk bevordert.

Delen en collaboreren

Deel gemaakte of aangepaste cursussen eenvoudig met collega-docenten, wat samenwerking en kennisdeling stimuleert.

 

Totale controle in de handen van de docent

OpenEdu's Wikiwijs-Moodle integratietool biedt een krachtige zoekfunctie waarmee u toegang heeft tot een breed scala aan leermaterialen, waardoor u specifieke, relevante en kwalitatieve content kunt vinden. Bovendien zorgt de naadloze importeerfunctie ervoor dat u efficiënt materialen kunt integreren, waarbij afbeeldingen, video's en links automatisch worden meegenomen en geoptimaliseerd voor de Moodle-omgeving. 

Wij geloven in de kracht van docenten en onze tool is erop gericht om hen de totale controle en het eigenaarschap van hun cursusinhoud te geven. Het is meer dan alleen een importeertool; het is een krachtige assistent die docenten in staat stelt om hun onderwijsvisie tot leven te brengen met de ondersteuning van een enorme bibliotheek aan open leermaterialen.

 

Verbind, verrijk, en innoveer met OpenEdu

Kies voor OpenEdu's Wikiwijs-Moodle integratie en ervaar een transformatie in de manier waarop u online onderwijs benadert. Verrijk uw lesgeven, maximaliseer het leren van studenten en bevorder een cultuur van innovatie en continue verbetering in het onderwijslandschap. Ontdek de toekomst van flexibel en dynamisch online onderwijs met OpenEdu.