Projectbrede integratie

Verbindt Wereldwijd en Sectoroverschrijdend
met OpenEdu

Bij OpenEdu erkennen we de veelzijdigheid en dynamiek van modern onderwijs. Onze oplossingen, met Moodle als kern, zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten bij een breed scala aan projecten die traditionele grenzen overstijgen - van MOOCs tot multidisciplinaire samenwerkingen en Europese subsidietrajecten. Of u nu opereert vanuit één locatie of meerdere landen betrekt, OpenEdu staat klaar om onderwijs en samenwerking moeiteloos en efficiënt te maken.

Geen opstartkosten, directe actie

Ongeacht de schaal van uw project - of het nu gaat om 200 of 100.000 gebruikers - wij zijn ingericht voor flexibiliteit en snelle implementatie. Dankzij de uitgebreide webservices en naadloze 'out of the box' koppelingen van Moodle, kunnen we elk onderwijstraject ondersteunen. Voeg daar Odoo aan toe, en u kunt onderwijsprogramma's via vouchers uitdelen, uw project uitbreiden met websites, winkels, en catalogi, en uw relatiebeheer optimaliseren.

Onze oplossingen in actie


Over de Organisatie:
EDEMTET richt zich op het moderniseren van curricula binnen de tandheelkundige opleiding, met een focus op online leren, een multidisciplinaire aanpak, team-based learning en de ontwikkeling van 21e-eeuwse vaardigheden.


Doel:
Het ontwikkelen van een eCampus voor tandheelkundige opleidingen die samenwerking en evidence-based behandeling ondersteunt.


Het Project:

Dit project verbindt instellingen zoals Radboud UMC, Wuhan Dental School, en Queen’s University Belfast, waarbij Moodle Premium wordt ingezet als platform voor multidisciplinaire, team-gebaseerde leerervaringen.


Over de Organisatie:

MIEC Data is een initiatief van Kennispact MBO, gericht op het creëren van duurzame verbindingen tussen MBO's, bedrijven en experts.


Doel:
Het doel is professionals en studenten effectief te upskillen in het gebruik en begrip van data.


Het Project:

Met een combinatie van Odoo Educatie en Moodle Premium creëert dit initiatief een uitgebreide leeromgeving die verschillende aspecten dekt, zoals online leren, relatiebeheer en CRM. Het project bedient 7 MBO's, bedrijven en de overheid.


Over de Organisatie:

NL AIC zet zich in voor het bouwen en behouden van een sterke positie van Nederland in de ontwikkeling en toepassing van AI.


Doel:

Het project "Teach the Teacher" is gericht op het kennis laten maken van docenten met AI om zo beter te integreren in curricula.


Het Project:

Dit pilotproject, ondersteund door Moodle Premium, beoogt kennis en inzicht te leveren voor verdere opschaling en integratie van AI in onderwijs.

Uw project, onze ondersteuning

OpenEdu en Moodle bieden een krachtige basis voor uw internationale of intersectorale projecten.
Onze focus op flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid zorgt ervoor dat u de volledige controle heeft over hoe u uw onderwijs vormgeeft en uitbreidt.

Of u nu een uitgebreid educatief traject in meerdere landen opzet of een sectoroverschrijdende samenwerking faciliteert, wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap.

Maak van OpenEdu uw partner in het creëren van een grenzeloze onderwijservaring.
Neem contact op om te ontdekken hoe wij uw visie kunnen realiseren.