Actuele storingen

Welkom op de pagina voor actuele storingen van OpenEdu. Hier vindt u een overzicht van alle huidige storingen die een significant effect hebben op onze dienstverlening aan een breed spectrum van onze klanten of specifieke klantclusters. Deze pagina is uw bron voor de meest recente informatie over onderbrekingen of problemen die onze systemen beïnvloeden.

Belangrijke punten om te onthouden:


Reikwijdte van de Storingen:  De storingen die hier worden vermeld, zijn van aanzienlijke omvang en hebben invloed op een groot deel van onze klantenbasis. Kleine of individuele problemen worden hier niet weergegeven.


Wij zijn Actief Bezig:  Als een storing op deze pagina wordt vermeld, betekent dit dat ons team van OpenEdu.nl al actief bezig is met het onderzoeken en oplossen ervan. Wij zetten ons volledig in om de storing zo snel mogelijk te verhelpen en de impact op uw ervaring te minimaliseren.


Blijf op de Hoogte : Voor directe updates over de status van een storing en om te weten te komen wanneer deze volledig is opgelost, moedigen we u aan een ticket te sturen naar onze helpdesk. Door een ticket in te dienen, ontvangt u persoonlijke updates en wordt uw ticket afgemeld zodra de storing is verholpen.

Afmelding van Tickets:  Houd er rekening mee dat het afmelden van uw ticket mogelijk iets later plaatsvindt dan het daadwerkelijke moment van oplossen van de storing. Dit komt doordat onze teams zorgvuldig controleren om er zeker van te zijn dat het probleem volledig is verholpen en er geen verdere actie nodig is.

We waarderen uw geduld en begrip tijdens deze momenten en werken hard om de betrouwbaarheid en prestaties van onze diensten te waarborgen. Voor vragen of aanvullende ondersteuning, aarzel niet om contact op te nemen met onze helpdesk

Actuele storingen

Er zijn geen storingen.