Prijzen

Content ontwikkeling 

Prijzen content ontwikkeling

Om om auteurstool optimaal te benutten, biedt OpenEdu de diensten van ervaren e-learning designers aan. Afhankelijk van de duur en senioriteit van de consultant, variëren de tarieven van €100 tot €125 per uur.

Unieke Contentcreatie voor E-Learning: Multitabs Auteur van OpenEdu

OpenEdu biedt met Multitabs Auteur een revolutionaire benadering van e-learning contentcreatie binnen Moodle Premium. Deze geavanceerde auteurstool stelt je in staat om dynamische en interactieve leermaterialen te ontwerpen die niet alleen didactisch sterk zijn, maar ook visueel aantrekkelijk zijn. Hier zijn de sleutelfuncties:

Flexibele Subsectie Creatie

Maak eenvoudig paragrafen en subsecties aan voor een gestructureerde en logische opbouw van je cursus. (screendump erbij doen van sectie met subsecties)

Aantrekkelijke Interface

Transformeer activiteiten in grotere, aanpasbare tegels, compleet met eigen iconen of afbeeldingen, voor een visueel aantrekkelijke cursusomgeving.

Dynamische en Efficiënte Cursuslading

Alleen de relevante cursusonderdelen worden geladen terwijl je werkt. Het dynamische menu zorgt voor een snelle en overzichtelijke navigatie, zelfs in uitgebreide cursussen.

Het Multitabs Auteur-formaat van OpenEdu kenmerkt zich door een hoge mate van aanpasbaarheid, waardoor gebruikers volledige controle hebben over de presentatie en functionaliteit van hun cursussen.

Deze configureerbare elementen van het Multitabs Auteur-formaat stellen cursusontwikkelaars in staat om een cursusomgeving te creëren die niet alleen didactisch effectief is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en afgestemd op de specifieke behoeften van hun doelgroep. Door deze flexibiliteit kunnen gebruikers van OpenEdu's Multitabs Auteur een unieke leerervaring bieden die zowel engaging als efficiënt is.

Tarieven voor E-Learning Designers

 Afhankelijk van de duur en senioriteit van de consultant, variëren de tarieven van €100 tot €125 per uur.

Didactische Aanpak en Integratie

OpenEdu combineert didactische methodieken, zoals de 'Twaalf Wijze Lessen', met het Multitabs Auteur cursusformaat. Dit resulteert in een consistente, presentatieve interface binnen Moodle, waarmee cursusontwikkelaars:

  • Dynamische, multimedia-rijke cursussen kunnen ontwikkelen.

  • Effectief gebruik kunnen maken van H5P voor meer dan 40 multimedia-activiteiten.

  • Cursusinhoud up-to-date kunnen houden, in tegenstelling tot traditionele SCORM-pakketten die regelmatig gecontroleerd moeten worden.

Geïnteresseerd in Multitabs Auteur?

Neem contact op met OpenEdu voor meer informatie over Multitabs Auteur en onze aanpak voor het ontwikkelen van lesmateriaal. Met onze tools en expertise kunt u zich concentreren op de inhoud, zonder de noodzaak voor complexe scripts of CSS. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een enkele voorbeeldcursus of een volledig curriculum, OpenEdu staat klaar om uw organisatie te ondersteunen. Met onze tools, oals Multitabs Auteur en Moodle Premium, is het mogelijk om zonder technische kennis verder te bouwen op dezelfde kwaliteitsstandaard.