Missie van OpenEdu

Missie van OpenEdu

Bij OpenEdu zijn we toegewijd aan openheid, innovatie en gemeenschap. We voorzien onderwijsinstellingen, bedrijven en individuen van geavanceerde, flexibele en toegankelijke open-source leertechnologieën. Onze missie is het bieden van een duurzaam en onafhankelijk platform, vrij van de beperkingen van grote technologiebedrijven.

Open Technologie en Partnerschap voor Duurzame Innovatie

OpenEdu staat voorop met kernproducten zoals Moodle (LMS), Mahara (Portfolio) en Odoo (Logistiek), die leiden in functionaliteit en integratie. Ons motto "OpenEdu maakt het mogelijk" weerspiegelt onze toewijding aan automatisering, efficiëntie en continue innovatie. We faciliteren naadloze systeemintegraties, configureerbare plug-ins en extra webservices, zodat organisaties zich kunnen richten op het creëren van boeiende content en het activeren van studenten. Onze architectuur vereenvoudigt koppelingen met bestaande systemen en vermindert technisch beheer, waardoor de focus kan liggen op kwalitatief onderwijs en innovatie. Proactieve ontwikkelingen, of ze nu voor ons of voor een klant zijn, worden direct beschikbaar gesteld aan onze gehele klantengroep, waarbij we een gezonde balans van 98% open-source en 2% OpenEdu behouden om vendor lock-in te voorkomen.

Design als Kern van de Gebruikerservaring

Bij OpenEdu begrijpen we dat een aantrekkelijke en functionele visuele presentatie essentieel is voor de gehele applicatie, niet alleen het leermateriaal. Onze configureerbare thema's voor Moodle en Mahara, bekend als Moodle Premium en Mahara Premium, zorgen ervoor dat de gehele gebruikerservaring, van navigatie tot interactie, professioneel, merkconsistent en gebruikersvriendelijk is. Dit commitment aan kwalitatief design versterkt de leerervaring en de dagelijkse interactie met onze systemen.  

OpenEdu: Betrouwbaar en Toegankelijk als Water en Licht

Onze open-source producten zijn betrouwbaar en toegankelijk, essentieel voor het onderwijslandschap. Ze zijn ontworpen om continu te functioneren, zodat onderwijsinstellingen zich kunnen concentreren op hun kerntaken. We bevorderen samenwerking en innovatie, waarbij gebruikers controle en eigendom over hun data behouden. Dit draagt bij aan de democratisering van onderwijs en versterkt de autonomie van onderwijsinstellingen.