Ontketen creativiteit en groei
"Ontwikkel je portfolio met Mahara Premium"

In het tijdperk van digitaal leren en online onderwijs heeft Mahara zich opnieuw gedefinieerd als een pionier op het gebied van ePortfolio’s. Het platform staat bekend om zijn robuuste functies die het creëren, delen en groeien met portfolio’s tot een naadloze ervaring maken. Mahara faciliteert een omgeving waarin gebruikers, of het nu studenten of professionals zijn, hun leren en ontwikkeling kunnen documenteren, delen en reflecteren.


Documentatie proefomgeving aanvragen


Welkom bij Mahara:   Een Ruimte voor Reflectief Leren en Groei


Bij Mahara staan we aan de voorhoede van educatieve innovatie door een platform te bieden dat diep geworteld is in het ondersteunen van reflectief leren en zelfbeoordeling. Onze visie omvat het aanmoedigen van gebruikers om hun eigen leerervaringen en vaardigheden te documenteren, te organiseren en te presenteren. Dit is niet zomaar een platform; het is een leerpartner die groei en persoonlijke ontwikkeling faciliteert.

Gebruikers controle en Flexibiliteit: Een sleutelaspect van Mahara is de nadruk op gebruikers controle, personalisatie en flexibiliteit. Hier kun je jouw portfolio's aanpassen en beheren, beslissen welke informatie je deelt en met wie. Dit bevordert een persoonlijke leeromgeving die ruimte biedt voor zowel formeel als informeel leren, waarbij je de regie hebt over je leertraject.

Samenwerking en Interactie: Mahara promoot actief samenwerking en interactie. Gebruikers kunnen netwerken vormen, met elkaar communiceren en van elkaar leren. Dit benadrukt de sociale aspecten van leren en past bij hedendaagse onderwijsbenaderingen die focussen op studentgericht, zelfgestuurd leren, reflectie, en het ontwikkelen van een levenslang leerproces.

Aanpassen aan Jouw Behoeften: Ons platform is ontworpen om de individuele leerbehoeften en -stijlen van gebruikers te ondersteunen, en biedt een flexibele ruimte die zich aanpast aan jouw persoonlijke en professionele doelstellingen. Of je nu een student, leraar, of professional bent, Mahara dient als een katalysator in je reis van continue verbetering en zelfontdekking.

Creëer:

Mahara biedt de tools die individuen nodig hebben om unieke, persoonlijke ePortfolio’s te bouwen. Gebruikers kunnen hun leerreis documenteren, bewijs van hun vaardigheden en competenties uploaden, en hun persoonlijke of professionele verhalen vertellen door middel van een rijke multimedia-ervaring.

Deel:

Delen is een cruciaal aspect in het Mahara ePortfolio-systeem. Gebruikers kunnen hun portfolio’s delen met een gespecialiseerd publiek - of het nu gaat om een tutor, een klas, een werkgroep of de wereld. De flexibiliteit van het delen bevordert samenwerking, feedback en netwerken.

Groei:  

Mahara is niet alleen een platform om werk te presenteren, maar ook een ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Door regelmatige reflecties, het ontvangen van feedback en het aanpassen van het portfolio, kunnen gebruikers hun leerproces en professionele ontwikkeling verbeteren en personaliseren.

Portfolio keuze

Met verschillende soorten portfolio's om uit te kiezen, kan elke gebruiker een unieke ruimte creëren

Lees meer

Competentie
ontwikkeling

"SmartEvidence, een kernfunctie van Mahara, biedt een frisse kijk op competentieontwikkeling

Lees Meer

Mahara's kracht

Delen, Samenwerken en ReflecterenLees meer

Programmatisch toetsen

Mahara is bijzonder geschikt voor programmatisch-toetsen


 

Lees meer

Onderwijskundige principes

De Onderwijskundige Principes van MaharaLees meer