Verrijk Uw Online onderwijs met BigBlueButton Premium via OpenEdu

Voor onderwijs- en trainingsorganisaties is een effectieve en flexibele virtuele klasruimte essentieel. OpenEdu biedt standaard BigBlueButton, naadloos geïntegreerd met Moodle, waarmee eenvoudig videoconferenties en webinars kunnen worden georganiseerd voor uw deelnemers.  Deze integratie van BigBlueButton in Moodle maakt het gemakkelijker dan ooit om online bijeenkomsten te beheren en te faciliteren.


Documentatie proefomgeving aanvragen


Voor organisaties die intensief gebruikmaken van BigBlueButton voor hun online bijeenkomsten, biedt OpenEdu de premium versie: BigBlueButton Premium. Deze geavanceerde versie gaat verder dan de standaardfunctionaliteiten en biedt aanvullende voordelen:

Gegarandeerde toegang

Elke seat in BigBlueButton Premium garandeert een plaats in uw sessies, waardoor de toegankelijkheid voor alle deelnemers verzekerd is.

Ruime opslagruimte

Met BigBlueButton Premium ontvangt u 2 GB opslag per seat. Met een minimum van 100 seats betekent dit een royale 200 GB opslag voor het opnemen van uw sessies.

Downloadmogelijkheid voor Sessies

Sessies opgenomen met BigBlueButton kunnen als video-bestanden worden gedownload, zodat gebruikers ze op elk gewenst moment kunnen terugkijken.

Greenlight toegang

Hoewel BigBlueButton in de kern van Moodle is geïntegreerd, biedt Greenlight u een eigen toegangspagina buiten Moodle. Dit stelt u in staat om ook deelnemers die geen gebruik maken van Moodle uit te nodigen en te beheren.

Wat biedt Greenlight voor BigBlueButton?


Greenlight is een zelfstandige omgeving voor het aanmaken, beheren en uitnodigen van deelnemers voor BigBlueButton sessies, zonder dat u afhankelijk bent van Moodle. Met Greenlight kunt u:

  • Sessies aanmaken en beheren

  • Deelnemers uitnodigen en beheren

  • Opnames beheren en downloaden

Met BigBlueButton Premium, aangeboden door OpenEdu, beschikt u over alle benodigde functies om efficiënt en gemakkelijk uw online videoconferenties of webinar sessies te organiseren. Dit premium aanbod versterkt uw mogelijkheden om interactief en effectief online onderwijs te geven.

Functionaliteiten BigBlueButton


BigBlueButton is uitgerust met diverse functies die speciaal ontworpen zijn om docenten en trainers te ondersteunen in hun online onderwijs.

Lees meer

Pedagogische benadering


BigBlueButton is niet alleen een technologisch hulpmiddel, maar ook een platform dat pedagogische principes integreert om een effectieve leeromgeving te creëren.

Lees meer