Universeel leerplatform

Ontdek de onderwijswereld / Educatie / Opleiding op uw voorwaarden
met OpenEdu

In een tijdperk waarin leren geen vaste vorm heeft, staat OpenEdu klaar om elk aspect van uw educatieve reis te transformeren. Bij OpenEdu erkennen we dat online en blended leren geen vast recept is, maar een levend concept dat zich voortdurend aanpast en evolueert. Dit begrip vormt de kern van onze missie: het aanbieden van open-source tools zoals Odoo, Moodle, Mahara en BigBlueButton die elke sector kunnen dienen met een hoge mate van eigenaarschap en flexibiliteit.

Een platform, eindeloze  mogelijkheden

Of u nu een huiswerkhulpdienst leidt, een universiteit beheert, een innovatieve start-up hebt, of een bloeiende MKB - met OpenEdu neemt u de controle terug over uw onderwijs / educatie / opleiding. Onze tools zijn niet alleen breed inzetbaar en veelzijdig, maar ze geven u ook de vrijheid om te bouwen en uit te breiden op wat u al hebt ontwikkeld. Zeg vaarwel tegen de beperkingen en kosten die vaak gepaard gaan met gesloten, commerciële systemen.

Uw domein, uw data, uw beslissing

Bij OpenEdu begint controle al bij de domeinnaam die u kiest - wij zetten het kosteloos voor u op. Uw data blijft altijd van u; mocht u besluiten te verhuizen, dan leveren we uw gegevens netjes in een SQL-dump. U bepaalt hoe en met wie u uw data deelt. Onze standaard geconfigureerde 'out of the box' koppelingen maken integratie een fluitje van een cent, en als u iets specifieks nodig hebt, ontwikkelen we dit samen in co-creatie.


Flexibel en Schaalbaar

Kies voor Moodle als uw Learning Management System (LMS), integreer het naadloos met Mahara voor portfolio management, of begin met een van beide en breidt later uit. Onze flexibele aanpak betekent dat u de route bepaalt. Met Odoo kunt u uw cursussen logistiek aansturen en heeft u toegang tot o.a. webbuilder voor het maken van registratiepagina's. En voor een interactieve leerervaring bieden we Big Blue Button Premium, een virtual classroom die actief leren bevordert en een standaard plug-in binnen Moodle heeft.

De Toekomst van Streaming in Onderwijs

OpenEdu bouwt voortdurend aan nieuwe mogelijkheden. Een recente toevoeging is een open-source streamingdienst die naadloos integreert met Moodle, waardoor u video's gemakkelijk kunt afspelen of inleveren. Deze ontwikkelingen stellen u in staat om een rijke, multimediale leeromgeving te creëren die past bij uw unieke educatieve behoeften. Leverbaar in Q3 2024

Maak een Verschil met Vormgeving en Functionaliteit

We hebben zorgvuldig aandacht besteed aan de interface en vormgeving van onze producten, zodat ze niet alleen technisch, maar ook visueel overtreffen. Configureer en personaliseer de gebruikerservaring om te zorgen dat het past bij de identiteit en behoeften van uw organisatie.

OpenEdu nodigt u uit om uw sector te versterken en eigenaarschap terug te pakken. Met OpenEdu Premium bent u niet alleen voorbereid op de uitdagingen van vandaag, maar ook op de kansen van morgen. Sluit u aan bij de beweging die kiest voor openheid, flexibiliteit en controle. Sluit u aan bij OpenEdu.