Succesvolle afronding van het EDEMTET-project met internationale partners
26 april, 2024 in
Succesvolle afronding van het EDEMTET-project met internationale partners
OpenEdu, Patrick Zuidhof

OpenEdu heeft met succes het project afgerond in samenwerking met partners zoals Radboud UMC, Wuhan Dental School, Guangxi Medical University, Queen’s University Belfast en Nanjing University. Het was voor ons een bijzonder genoegen om bij te dragen door een speciaal voor dit project ontwikkelde e-campus te leveren, draaiend op servers in Hong Kong en aangedreven door Moodle van OpenEdu.

EDEMTET (eCampus voor Tandheelkundig Onderwijs ter ondersteuning van multidisciplinair teamgebaseerd leren en op bewijs gebaseerde behandelplanning) adresseert de gezamenlijke Europese en Chinese behoefte aan gemoderniseerde curricula. Dit initiatief legt de nadruk op de integratie van didactisch onderbouwd online leren, een multidisciplinaire benadering van orale behandelingen, teamgebaseerd leren en de ontwikkeling van vaardigheden voor de 21e eeuw.

Bij OpenEdu maken we leren toegankelijk door bewezen open source platformen zoals Moodle te versterken met diverse extra's. Voor dit project hebben we onder andere een configureerbaar thema, een auteurstool, ingebouwde visuele rapportagetools en een specifieke plug-in voor het multidisciplinair bespreken van behandelplannen toegevoegd.

Onze dank gaat uit naar de fantastische organisatie voor de warme ontvangst in Nanning namens OpenEdu.

 
 

Deel deze post