Zoek & Vervang met Moodle Premium
13 maart, 2024 in
Zoek & Vervang met Moodle Premium
OpenEdu, Patrick Zuidhof

In de dynamische wereld van online leren is flexibiliteit essentieel, en soms vereist dit kleine maar betekenisvolle aanpassingen aan de terminologie die we gebruiken. Stel je voor dat het standaardwoord 'cursus', zoals gebruikt in Moodle, niet helemaal aansluit bij de taal of de cultuur van jouw organisatie. Bij OpenEdu begrijpen we dat de kracht van personalisatie verder gaat dan alleen het aanbieden van op maat gemaakte leerroutes; het omvat ook de mogelijkheid om de taal zelf aan te passen aan jouw unieke behoeften.

Dankzij innovaties met Moodle Premium is het eenvoudiger dan ooit om deze veranderingen door te voeren. Waar je voorheen misschien handmatig door honderden bestanden moest gaan om een enkel woord te wijzigen, neemt onze tool deze tijdrovende taak volledig uit handen. Het proces is verrassend eenvoudig: selecteer gewoon het bestaande woord in het Moodle-taalpakket dat je wilt vervangen, geef het nieuwe gewenste woord op en laat de tool de rest doen.

Deze geautomatiseerde oplossing zorgt ervoor dat jouw aangepaste term consistent wordt doorgevoerd binnen het gehele platform, zelfs in toekomstige updates, waarbij nieuwe contexten voor het woord kunnen ontstaan.


.OpenEdu zet zich in om het pad van online onderwijs te effenen met oplossingen die niet alleen krachtig en veelzijdig zijn, maar ook intuïtief en toegankelijk. Ontdek vandaag nog hoe onze tools jouw leeromgeving kunnen transformeren, waardoor je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: het creëren van boeiende en effectieve leerervaringen. OpenEdu maakt het mogelijk

Deel deze post