Multibranding thema

Innovatie in Branding en Thema Configuratie in Moodle


Documentatie  proefomgeving aanvragen


OE Boost Premium

Bij OpenEdu zijn we altijd op zoek naar manieren om de leerervaring van gebruikers te optimaliseren en personaliseren.

Met trots introduceren we een nieuw, configurabel thema voor Moodle 'OE Boost Premium'.

Dit thema, een essentieel onderdeel van ons Moodle Premium pakket, is gebaseerd op het Boost-thema en stelt klanten in staat hun leeromgeving volledig te configureren naar hun wensen en huisstijl. 

OE Boost Premium brengt een revolutie in aanpassingsmogelijkheden door het introduceren van ‘smaken’.

Klanten kunnen nu subthema’s of ‘smaken’ ontwikkelen, die vervolgens kunnen worden gekoppeld aan verschillende categorieën of zelfs sitegroepen (cohorten).

Dit betekent dat verschillende delen van de site een unieke uitstraling kunnen hebben, afgestemd op de specifieke behoeften en branding van elk segment.


Unieke 'Smaken' en Subthema’s

Maak en beheer subthema’s die kunnen worden toegewezen aan verschillende categorieën of sitegroepen, waardoor elke sectie een unieke en op maat gemaakte uitstraling krijgt die past bij de branding en behoeften van de desbetreffende groep of categorie.


Aangepast Menu & Navigatie

Aanpassingen zoals het weergeven of verbergen van ‘Mijn cursussen’, en het instellen van zichtbaarheid van navigatie-elementen om de gebruikservaring te verbeteren.

Email Branding

Pas de vormgeving van emails aan met eigen logo’s en footers, zorgend voor een uniforme en herkenbare communicatiestijl.

Cursus Navigatie

Verbeter de cursus navigatie met aanpasbare grids, categoriekleuren en -afbeeldingen, en maak aanpassingen in hoe cursusinformatie wordt weergegeven.

Inlogpagina Optimalisatie

De mogelijkheid om de inlogpagina te optimaliseren voor verschillende identiteitsproviders (IDPs), inclusief aanpassingen aan achtergronden en layouts voor een soepelere gebruikerservaring.

Activiteit en Resource Instellingen

Het thema biedt de mogelijkheid om branding toe te voegen aan verschillende activiteiten en bronnen, zoals H5P en Choice, en ook de navigatie binnen deze elementen te verbeteren.

Portfolio en Odoo Integratie

Voor diegenen die gebruik maken van Mahara Portfolio en Odoo, biedt OE Boost Premium een naadloze integratie, waardoor deze systemen met één klik toegankelijk zijn binnen de Moodle-omgeving.

 

Sociale Media en Documentatie-Links in het Informatieblok

OE Boost Premium gaat nog een stap verder in gebruikersengagement en -ondersteuning door sociale media-integratie en handige documentatielinks toe te voegen aan het informatieblok. Dit nieuwe kenmerk biedt organisaties de mogelijkheid om directe links naar hun sociale media-pagina's te integreren, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot aanvullende, up-to-date informatie en interacties op platformen zoals Facebook, LinkedIn en Twitter.

Bovendien kan er een directe URL naar organisatiespecifieke documentatie worden toegevoegd. Dit faciliteert een snelle en eenvoudige toegang tot belangrijke referentiematerialen, handleidingen of andere ondersteunende documenten die gebruikers kunnen helpen om het meeste uit de leeromgeving te halen. Deze toevoegingen bevorderen niet alleen een meer verbonden en ondersteunde gebruikersgemeenschap, maar stellen ook organisaties in staat om hun communicatie en merkweergave verder te optimaliseren en aan te passen binnen de Moodle-omgeving.

 

Eenvoud en Flexibiliteit: Meer dan 250+ Configurabele Elementen

Bij het ontwerpen van OE Boost Premium lag de nadruk op het aanbieden van een rijke set aan configuratiemogelijkheden, zonder het proces te compliceren voor gebruikers die de voorkeur geven aan eenvoud. Met meer dan 250+ configureerbare elementen, biedt het thema een indrukwekkende diversiteit aan aanpassingsopties die passen bij de unieke behoeften en branding-vereisten van elke organisatie. Echter, het is belangrijk om te benadrukken dat niet elk element geconfigureerd hoeft te worden. Het thema is ontworpen om vanuit de basis al sterk en gebruiksvriendelijk te zijn, waarbij extra configuratieopties beschikbaar zijn voor diegenen die een meer gepersonaliseerde en verfijnde leeromgeving willen creëren. Zo kunt u, ongeacht de mate van aanpassing die u kiest, vertrouwen op een solide en effectieve Moodle-omgeving die voldoet aan de essentiële behoeften van uw leerlingen en organisatie.