Nakijken met Moodle 4.3
Nakijken is nu nog gemakkelijker met Moodle 4.3
14 maart, 2024 in
Nakijken met Moodle 4.3
OpenEdu, Bas Roggeveen

Docenten kunnen uitkijken op een meer gestroomlijnde beoordeling ervaring, verrijkt met intuïtieve iconen, een vastgezette voettekst en uniform zoekgedrag in rapporten. Deze verbeteringen maken het beoordelingsproces niet alleen preciezer, maar ook moeitelozer, waardoor docenten meer tijd overhouden voor onderwijsactiviteiten en het vergroten van studentenbetrokkenheid.

Bij het bekijken van een gebruikersrapport of tijdens het nakijken, verschijnt er een vastgezette voettekst. Hierin wordt de volgende student weergegeven waarnaar je kunt navigeren, wat het mogelijk maakt om sneller door individuele overzichten te bladeren of efficiënter werk na te kijken.Je hebt nu ook de mogelijkheid om te filteren op toetsvragen, wat zorgt voor een helder overzicht van het type vragen dat je zoekt.

Binnen de vragenpool kun je nu filteren op specifieke vragen. Vervolgens is het mogelijk om de kolommen van de gefilterde (of ongefilterde) vragen naar eigen inzicht aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld een kolom verwijderen, vergroten of verplaatsen, waardoor je een overzicht op maat creëert.


Deel deze post