Ons online leerplatform

Compleet en klaar voor gebruik

€4,- per gebruiker, per jaar (plus btw)

Belangrijkste functies
Elektronische leeromgeving (Moodle)
e-Portfolio (Mahara)
Virtueel klaslokaal (BigBlueButton)
Mobiele app (Moobile)
Geen setup kosten*
Gratis installatie van plugins
Gratis upgrade naar de nieuwste versies
Dagelijkse back-up
Beschikbaarheidsgarantie van 99,9 procent
Opslagruimte per gebruiker
Gelijktijdige gebruikers online
Gratis helpdesk
Altijd 30 dagen op proef
Overstapservice
 
Veiligheid
Versleutelde verbindingen met gestuurde SSL
Single Sign-on (SSO)
Aanpasbare wachtwoordvereisten
 
Management
Aangepaste URL
 
Koppelingen
Google Apps < > Moodle
 
Koppeling specifiek voor het onderwijs
URKUND < > Moodle
Entree Federatie < > Moodle
SURFconext < > Moodle
Magister > Moodle
SOM > Moodle
Directe Toegang tot Digitaal Lesmateriaal > Moodle
WikiWijs > Moodle
 
Digitaal lesmateriaal
Stercollecties van VO-content
IVIO examens
Educatieve spellen
 
Overig
Online support en documentatie
Dyslexie-vriendelijk lettertype*
TTS voorleesmodule
 
checkmark
checkmark
checkmark
checkmark
checkmark
checkmark
checkmark
checkmark
checkmark
1GB
checkmark
checkmark
checkmark
 
 
checkmark
checkmark
checkmark
 
 
checkmark
 
 
checkmark
 
 
checkmark
checkmark
checkmark
checkmark
checkmark
checkmark 
checkmark
 
 
checkmark
checkmark
checkmark
 
 
checkmark
checkmark
checkmark

Bekijk meer functies

Aanvullende producten

U kunt Google Apps bij ons afnemen voor €40,- per gebruiker, per jaar. Zo betaalt u niets meer dan wanneer u Google Apps direct bij Google af zou nemen, maar krijgt u van ons wel de nodige support voor Google Apps en helpen we bij de integratie met Moodle. Bovendien is ons online leerplatform gratis voor elke gebruiker die via ons een Google Apps for Business account heeft.

Google Apps for Education is natuurlijk gratis en u staat vrij dit zelf te verzorgen. U kunt dan gratis gebruik van onze koppeling met Moodle. Wilt u echter hulp bij de overstap naar Google Apps en gebruik maken van onze support, dan kunt u bij ons een Google Apps for Education abonnement afnemen voor €1,- per gebruiker, per jaar. We helpen u dan ook direct met de integratie van Google Apps in Moodle.

Voor een bescheiden bedrag per jaar bent u als school lid van de educatieve brondatabase voor docenten en werk- en revisie-instrument voor studenten van eduMedia. Bestelt u via OpenEdu, dan betaalt u het starttarief van € 250,- per jaar. Bij meer dan 500 leerlingen in de leeromgeving betaalt u € 0,50 per leerling (docenten gratis). 
De installatie en het gebruik van de eduMedia plugin in Moodle is kosteloos.

Met URKUND plagiaatpreventie hebt u binnen de leeromgeving direct inzicht in de autenticiteit van het werk van uw leerlingen. URKUND is diep geïntegreerd met Moodle en komt als beste uit de test als het gaat om het detecteren van en rapporteren over plagiaat in ingeleverd werk. Voor slechts € 1,20 excl BTW per gebruiker per jaar beschikt u over de geavanceerde tools van URKUND. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij uw OpenEdu contactpersoon.

Met ODOO open source ERP gekoppeld aan je Moodle omgeving zet je eenvoudig een volledige webshop op om je cursussen in Moodle te verkopen. Om ODOO te kunnen beheren heb je een administrator account nodig. Deze kosten worden jaarlijks gefactureerd.

Voor webshopbezoekers die een cursus kopen in ODOO en vervolgens gebruiker worden in Moodle, brengen wij deze kosten per gebruiker in rekening. Deze kosten worden jaarlijks gefactureerd.

Aanvullende diensten

We ontwerpen en implementeren uw Moodle thema op basis van uw huisstijl. We maken uw Moodle thema volledig responsive, zodat Moodle op elk apparaat - desktop, tablet en mobiel - optimaal weergegeven wordt. We brengen jaarlijks € 200,- onderhoudskosten in rekening om uw thema compatible te houden met de laatste versie van Moodle en de verschillende populaire browsers.

We maken voor de organisaties die ook van ons e-portfolio Mahara gebruikmaken bijpassende templates, zodat gebruikers het gevoel hebben dat ze in één omgeving werken. We maken uw Mahara thema volledig responsive, zodat Mahara op elk apparaat - desktop, tablet en mobiel - optimaal weergegeven wordt. We brengen jaarlijks € 90,- onderhoudskosten in rekening om uw thema compatible te houden met de laatste versie van Mahara en de verschillende populaire browsers.

Voor onze mobiele app Moobile maken we templates in de huisstijl van uw organisatie. Na het eenmalig invoeren van de juiste inloggegevens krijgt u als gebruiker de app voortaan in uw eigen huisstijl te zien. We brengen jaarlijks € 90,- onderhoudskosten in rekening om uw thema compatible te houden met de laatste versie van Moobile, iOS en Android.

We migreren gratis van Moodle naar Moodle, maar kunnen natuurlijk ook uw content vanuit een andere leeromgeving naar Moodle migreren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

We hebben ruime ervaring met maatwerkoplossingen en het integreren van andere systemen met Moodle. Vraag ons naar de mogelijkheden.

We ontwerpen en bouwen de website voor uw organisatie en kunnen hem voor u integreren met Moodle. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wil je gebruik maken van de ODOO webshop, Moodle integratie en ODOO als website inzetten? Onze ontwerpers ontwerpen en bouwen een look-and-feel die past bij je organisatie.
Daarnaast brengen wij 10% van de ontwikkelkosten (€ 180,-) per jaar in rekening om de look-and-feel te onderhouden.

De betalingen in je webshop handel je af via een payment handler zoals Mollie. De koppeling tussen de ODOO webshop en de payment handler zetten we gratis voor je op.

Trainingen

In 2 dagdelen leggen wij uw trainers, coaches en/of docenten uit hoe zij de leeromgeving Moodle kunnen gebruiken om hun huidige leermethodes mee aan te vullen of te optimaliseren. Docenten krijgen uitleg over het de architectuur en het functionele gebruik van Moodle om vervolgens zelf onder begeleiding aan de slag te gaan met het maken van een cursus.

In 1 dagdeel leggen wij uw IT-beheerders de functionele beheersaspecten van de leeromgeving Moodle uit. In de cursus komen onder andere de aspecten gebruikersbeheer, cursusbeheer, modulebeheer, rechtenbeheer en veiligheidsinstellingen naar voren.

In 1 dagdeel leggen wij uw trainers, coaches en/of docenten uit hoe zij digitale toetsen afnemen en verwerken in Moodle. Trainers krijgen uitleg over het de mogelijkheden van het digitaal toetsen binnen de leeromgeving om vervolgens zelf onder begeleiding aan de slag te gaan met het maken van een toets.

In 1 dagdeel leggen wij uw trainers, coaches en/of docenten uit hoe zij ons e-portfolio, Mahara, kunnen gebruiken om hun cursisten te motiveren hun persoonlijke ontwikkelingen bij te houden. Trainers krijgen uitleg over het de architectuur en het functionele gebruik van Mahara om vervolgens zelf onder begeleiding aan de slag te gaan met het maken van hun e-portfolio.

In 1 dagdeel leggen we uw websitebeheerders uit hoe Joomla werkt en hoe ze zelf makkelijk aanpassingen kunnen maken in de website

In 1 dagdeel leggen we gebruikers van Google Apps alle facetten van het productenpakket uit.

In 1 dagdeel leggen wij uw IT-beheerders de functionele beheersaspecten van Google Apps uit.