Workshop - Aan de slag met Mahara ePortfolio

Voorgesteld door Randy Vermaas

Na de inleiding in het ePortfolio eerder op de dag neemt onafhankelijk consultant en onderwijstechnoloog Randy Vermaas je mee in de eerste stappen naar een eigen portfolio in Mahara. In deze workshop ontdek je stapsgewijs hoe je een persoonlijk portfolio opzet met onder meer je eigen CV, artefacten en reflecties.


Aan het einde van de workshop beschik je over een eerste versie van je eigen portfolio dat je tijdens de cursus Mahara voor docenten en onderwijsontwikkelaars verder kunt ontwikkelen, of dat je direct na de conferentie kunt downloaden en meenemen.

Randy Vermaas is een onderwijskundige die zich al ruim 15 jaar bezig houdt met het implementeren van Open Source e-learning oplossingen voor scholen, bedrijven en instellingen. Gespecialiseerd in Moodle is hij vele jaren geleden ook gestart met Mahara, omdat Moodle zelf geen echte portfolio functionaliteit kent. Altijd nieuwsgierig naar de nieuwste leertechnologieën was hij een van de eersten in Nederland die Mahara heeft geïnstalleerd.

Waar Joost jullie heeft meegenomen in de basisfunctionaliteit van Mahara, zal Randy verder de verdieping ingaan en samen met jullie een eerste eigen portfolio opzetten.

Workshop - Aan de slag met Mahara ePortfolio

Randy Vermaas

Praktische info

Datum
22-04-2021 13:45 (Europe/Amsterdam)
Duur
45 minuten
Locatie

De Mahara Hui België & Nederland 2021 is een volledig online conferentie waaraan je na registratie kunt deelnemen. Opnames van de presentaties zullen na de conferentie beschikbaar zijn.