Workshop - Aan de slag met Mahara ePortfolio

Voorgesteld door Randy Vermaas

Na de inleiding in het ePortfolio eerder op de dag neemt onafhankelijk consultant en onderwijstechnoloog Bas Bakker je mee in de eerste stappen naar een eigen portfolio in Mahara. In deze workshop ontdek je stapsgewijs hoe je een persoonlijk portfolio opzet met onder meer je eigen CV, artefacten en reflecties.


Aan het einde van de workshop beschik je over een eerste versie van je eigen portfolio dat je tijdens de cursus Mahara voor docenten en onderwijsontwikkelaars verder kunt ontwikkelen, of dat je direct na de conferentie kunt downloaden en meenemen.

Bas Bakker is zelfstandig adviseur op het gebied van onderwijs en ICT en ondersteunt onderwijsinstellingen en bedrijven bij de implementatie van onder meer Moodle, Mahara en Odoo.

  

Waar Joost jullie heeft meegenomen in de basisfunctionaliteit van Mahara, zal Bas verder de verdieping ingaan en samen met jullie een eerste eigen portfolio opzetten.

Workshop - Aan de slag met Mahara ePortfolio

Randy Vermaas

Praktische info

Datum
22-04-2021 13:45 (Europe/Amsterdam)
Duur
45 minuten
Locatie

De Mahara Hui België & Nederland 2021 is een volledig online conferentie waaraan je na registratie kunt deelnemen. Opnames van de presentaties zullen na de conferentie beschikbaar zijn.