Security upgrade Mahara 20.10 en 22.04 en nieuwe release 22.10
Nieuwsbrief
3 november, 2022 in
Pumpkin Games BV, Patrick Zuidhof
| Nog geen reacties

Mahara security updates 21.10 en 22.04

Deze week zijn er security updates uitgekomen voor Mahara 21,10 en 22.04. Omdat u met de laatste versie werkt  zullen wij deze uitvoeren voor Mahara 22.04. Dit zullen wij vandaag 3-11-2022 in de avond uitvoeren.

 Voor het installeren van updates heeft OpenEdu een systeem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat deze updates volledig automatisch in de nacht plaatsvinden zodat u er geen hinder van ondervindt.

Alle upgrades en security updates zijn kosteloos bij OpenEduMahara op plaats #53 van  

De portfolio Mahara is geselecteerd als één van de 100 innovaties om aan te prijzen binnen onderwijsorganisaties voor 2023. Elk jaar publiceert HundreD een lijst uit met meer dan 3000 innovaties . Wereldwijd expert HundrED beoordeelt deze met 188 docenten op basis van impact op het onderwijs en schaalbaarheid. Innovaties die door HundrED zijn geselecteerd zetten echt in op onderwijshervorming.
Wij feliciteren Catalyst, ontwikkelaar van Open source Mahara met deze onderscheiding en gezamenlijk met OpenEdu als Business partner zijn er al vele Mahara implementaties succesvol afgerond binnen allerlei disciplines als gezondheidszorg, defensie tot VO, MBO en HBO/WO . Van een standaard portfoliogebruik tot programmatisch toetsen . Meer informatie of gratis 30 dagen uitproberen Ga naar: www.openedu.nl/proefomgeving


voorbeeld dashboard Mahara / OpenEdu

Mahara Release 22.10


Deze week is ook de nieuwe versie van van Mahara uitgebracht met als teller 22.10. Al onze klanten krijgen deze geautomatiseerd of per afspraak deze maand kosteloos geupgrade. 

Een paar onderdelen uit de lange release lijst. 

'Pagina's en collecties' naar 'Portfolio's'

Pagina's en collecties gaan portfolio's heten. De term 'portfolio'  wordt nu  consistenter ingezet voor de gehele site, met name wanneer we verwijzen naar zowel pagina's als collecties. De concepten van een pagina en een collectie blijven behouden, maar waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van ‘portfolio’s’ om de nadruk te leggen op de inhoud in plaats van op de functionaliteit

SmartEvidence overzichtsinformatie
Er is een rij toegevoegd aan de SmartEvidence-overzichtspagina aan de boven- en onderkant van de matrix die een totaal geeft voor elke status die op de pagina wordt weergegeven.

Opties voor 'Snel bewerken' is nu toegevoegd aan volgende vier blokken
PDF
bestanden om te downloaden
voltooien van cursussen
Cursus info  


  


   

Deel deze post
Aanmelden om een reactie achter te laten