MoodleMoot Benelux 2019

De eerste officiële MoodleMoot Benelux strijkt neer in Amersfoort

Wat is een MoodleMoot?

Een MoodleMoot is een conferentie die voor en door Moodle-gebruikers wordt georganiseerd, een evenement om inspiratie op te doen, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. 

Wereldwijd worden er door gebruikersgemeenschappen en door Moodle HQ Moots georganiseerd waar docenten, trainers, applicatiebeheerders en andere geïnteresseerden bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen.

Het programma

Er zijn verschillende workshops en presentaties gepland, die uiteenlopen van het ontwerpen van e-learning tot het inzetten van competenties en leerpaden. Verder is er ruim aandacht voor H5P Interactieve inhoud, een tool waarmee je je cursussen in Moodle nog interactiever maakt.

Bovendien presenteert Solange Lalonde (Senior Project Manager for Curriculum and Learning bij Moodle HQ) een van de keynotes over het Moodle Educator Certification programma. Dit nieuwe online programma biedt docenten en trainers die met Moodle werken de mogelijkheid hun kennis en vaardigheden in Moodle verder te verdiepen.

Odoo + afbeelding en tekst

Amersfoort, 23 oktober 2019

Wil je meer weten over dit evenement, of je al aanmelden? Kijk dan op de officiële website!

Zien we je in Amersfoort?

OpenEdu is natuurlijk ook van de partij tijdens de MoodleMoot in Amersfoort. We gaan graag het gesprek met je aan over alles wat met Moodle te maken heeft.