Learn Moodle 3.7 Basics MOOC
Ontdek de kracht van Moodle voor docenten


Benieuwd naar hoe de leeromgeving Moodle kan worden ingezet in trainen, leren en onderwijs? En wil je kennismaken met het grootste open source platform om leren mee te faciliteren? Dan is de Learn Moodle 3.7 Basics MOOC misschien iets voor jou!

Wat is een MOOC?

Een MOOC is een grootschalige, open, online cursus waaraan je gratis kunt deelnemen. Moodle organiseert twee keer per jaar een MOOC om mensen te laten kennismaken met de kracht van de leeromgeving en met de features van de nieuwste versie.

Een MOOC over Moodle, in Moodle

De Learn Moodle Basics MOOCs worden gefaciliteerd in Moodle, waar je niet alleen ontdekt hoe je als lerende gebruik maakt van alle leeractiviteiten, maar ook als onderwijsmaker en -ontwikkelaar. Bovendien kun je de cursus in Moodle die je als onderdeel van de MOOC zelf ontwikkelt, daarna ook downloaden en in je eigen gehoste Moodle omgeving plaatsen.

Neem deel aan een van de grootste lerende gemeenschappen

De volgende editie van de Learn Moodle Basics MOOC start op 10 juni 2019 en duurt 4 weken. Als je alle leeractiviteiten voltooit voor de einddatum, ontvang je een certificaat van deelname en een badge voor Mozilla Open Badges.

Bezoek Learn Moodle voor meer informatie en om je voor de MOOC aan te melden.

Gecertificeerd Moodle Service Provider
OpenEdu treedt toe tot internationaal netwerk van Moodle specialisten